fbpx

The Comfortzone
10 augustus 2019
Landgoed Schovenhorst

Programma

Aan jou hoe je deze dag wilt invullen, laat jij je leiden door het bekende of laat je je verrassen?

We hebben een doorlopend programma en daarnaast kan je op vaste tijden naar prachtige ervaringsverhalen luisteren, workshops volgen of genieten van optredens op het podium bij de Brasserie.

Tijdens ons festival komen sprekers en artiesten dichterbij dan ooit en word je uitgenodigd om in gesprek met elkaar te gaan.

Dus of je alleen wilt kijken en genieten van alles wat er voorbij komt of dat je op onderzoek gaat, wat erbuiten je comfortzone te zien is.

Het is aan jou, wij willen alleen maar dat je geniet!

Ons programma is gratis toegankelijk, dat kan dus nog wel eens lastig kiezen worden.

Have fun!

Doorlopend programma

11:30 – 12:00

13:30 – 14:00

Barbara Breedijk

Barbara Breedijk

Deze onorthodoxe blonde krullenbol staat bekend om haar warme zangstem en improvisatietalent. Ze introduceert haar liedjes uit de voorstelling ‘Kan het ook uit?’ op een aanstekelijke manier aan het publiek . Beestachtige liedteksten met fijnzinnige vondsten en gevatte humor!

Daarnaast zal je haar tegenkomen op het festival terrein met een notitieblok in haar handen, omdat ze aan het einde van de middag, het festival in een lied op maat, samenvat!

Barbara speelde in het voorprogramma van Candy Dulfer, Wouter Hamel. Ze was te horen op radio 2, te zien bij de AVRO, in Theater Bellevue, Paradiso, de Kleine Komedie en op Oerol en 10 augustus dus ook op; ‘Festival The Comfortzone’!

14:00 – 14:45

Loek Peters

Waar kom je uit als je de manier van samenwerken, die acteurs op het toneel hanteren, door ontwikkelt en gaat vertalen naar gezinssituaties, die geraakt zijn door kanker?

Loek neemt ons mee in zijn filosofie “Maak de Ander beter”, welke is ontstaan vanuit de acteurswereld. Een gedachten gebaseerd op de filosofie dat jij zo goed bent als je de ander laat zijn. Het gaat niet over genezing maar over hoe je samenwerkt vanuit het idee dat je de ander zo goed mogelijk faciliteert zijn rol te laten spelen. Maar welke “rol“ ga je spelen als je net hoort dat jij of een geliefde kanker heeft?.

Maak de Ander beter” is een gedachtegoed en trekt parallellen tussen het vak acteren en ons dagelijkse leven die een verrassende logica blijken te hebben.”

15:00 – 15:30

16:00 – 16:30

Barbara Breedijk

Muzikale afsluiting

Barbara Breedijk zal ook de afsluiting van het festival voor haar rekening nemen. Zij doet dit op een bijzondere mooie, unieke, kunidig en uiterst grappige manier, met een lied op maat gemaakt over “The Comfortzone”.

17:00 – Tijd om naar huis te gaan!

Zien we je volgend jaar op het festival?