fbpx

The Comfortzone
10 augustus 2019
Landgoed Schovenhorst

Informatie

Plek

DE LOCATIE

Voor dit unieke festival, hebben we een net zo unieke plek uitgezocht.

Midden in Nederland, op de Veluwe ligt in het bos van Putten, “Landgoed Schovenhorst” verscholen. De ommuurde tuin zal deze dag voor mensen die geraakt zijn door kanker omgetoverd worden tot een veilig, comfortabel en verrassend festival terrein.

Om 11:00 uur gaan de poorten open en om 17:00 moet je helaas weer weg, of helpen schoonmaken.

Eten en drinken

ETEN & DRINKEN

Het verschil bij dit festival is dat er geen vette geuren in de lucht hangen. Geen foodtrucks, maar gewoon een brasserie waar je (h)eerlijk eten kunt bestellen.

Gezond, verrassend, ook wat vegetarisch, maar vooral met veel liefde bereid.

Het is dus ook niet nodig (en niet toegestaan) om zelf eten of drinken mee te nemen.

Zijn er wensen vanwege je ziekte, laat het ons dan even weten. We proberen er dan rekening mee te houden.

Voor wie?

VOOR WIE?

Je bent ondanks dat je geraakt bent door kanker, een positief en gezellig mens die van het leven durft te genieten.

Je houdt van muziek, wordt graag geïnspireerd, je kunt schaterlachen en hebt graag leuke mensen om je heen, dan hoor je thuis op ons festival.

De minimale leeftijd is 18 jaar. Het kan dat we bij binnenkomst om een geldig legitimatiebewijs vragen als je er onverhoopt wat jonger uitziet dan je eigenlijk bent.

Ach, zie het als een compliment!

Parkeren

BEREIKBAARHEID

Kom je met de auto: Vul dan Garderenseweg 93 Putten bij je navigatie in. Je kunt bij ons festival gratis de hele dag parkeren. Het is vanaf de parkeerplek ongeveer 700 meter lopen naar het festival terrein.

Kom je met het openbaar vervoer: Bus 107 stopt voor de ingang van ons festival.

Kom je op de fiets: Deze staan veilig in de fietsenstalling. Er zijn 2 oplaadpunten, dus als je stalenros weer genoeg energie heeft, geef een ander dan de mogelijkheid om op te laden.

Comfort

COMFORT

We begrijpen wat de ziekte met zich mee brengt, dus we creëren een comfortabele plek die je als bezoeker geeft wat je nodig hebt, in een prachtige omgeving.

Bij ons festival mag je hangen, liggen, zitten en genieten van al het moois wat er om je heen gebeurd. We hebben comfortabele zitjes gecreëerd, schaduwplekken en zelfs plekken waar je even kan afkoelen.

En mocht het onverhoopt gaan regenen dan hebben we prachtige poncho’s liggen.

Toegankelijkheid

TOEGANKELIJKHEID

Het festival terrein van The Comfortzone bestaat uit een grasveld en een verhard gedeelte, het is dus toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Het bospad vanaf de parkeerplaats is wellicht wat lastig omdat dit niet verhard is, dus laat je afzetten bij de artiesteningang. Wij zorgen dat je bij de entree van het festival komt terwijl “je chauffeur” de auto parkeert.

Bij de Brasserie is een rolstoelvriendelijk toilet te vinden!