fbpx

The Comfortzone
10 augustus 2019
Landgoed Schovenhorst

Veel gestelde vragen

Waar koop ik mijn ticket voor The Comfortzone festival?

Bestel je tickets uitsluitend via deze site, dit is het officiële verkooppunt voor tickets van The Comfortzone. We raden je af tickets via derden te kopen! We kunnen je via deze weg geen garantie op de echtheid van tickets geven en je dus niet verzekeren van toegang tot het festival.

Wat is de minimum leeftijd?

Vanaf 18 jaar ben je meer dan welkom! Het kan dat we bij binnenkomst om een geldig legitimatiebewijs vragen. Houd je rijbewijs, ID-kaart of paspoort dus vast bij de hand als je door de poorten loopt…

Moet ik mijn ticket uitprinten?

Ja deze hebben we nodig bij de entree.

 

 

Ik heb een vraag over mijn ticket?

Neem contact op met info@thecomfortzone.nl. Ze zullen je al vrij snel vragen om jouw mailadres en referentienummer, dus zorg dat je deze bij de hand hebt.

Zijn er kluisjes voor mijn spullen?

Nee, er zijn geen kluisjes op het terrein aanwezig.

Kan ik mijn auto dichtbij het festival terrein parkeren?

Het is ongeveer 500 meter lopen vanaf het parkeerterrein naar het festivalterrein.

Een parkeerticket kun je voor €2 contant aanschaffen bij de parkeerwachter op de parkeerplaats.

Mocht u een rolstoel nodig hebben, kunt u dit aangeven bij de parkeerwachter.

Kan ik pinnen op het festival?

Er is geen pin automaat op het terrein. Maar ons hele programma is gratis en het eten en drinken kan je afrekenen met pin in de brasserie.

Wat mag ik wel of niet meenemen naar het festival?

Toegestane items:

Deodorant sticks, zonnebrand en vergelijkbare producten, mits deze nog in de originele, gesloten verpakking zitten. opblaasdieren (moeten leeg zijn bij binnenkomst)
Vlaggen, banners of handgemaakte spandoeken (geen merken of leuzen en geen vlaggenstokken) Niet-professionele foto- en video camera’s, mobiele telefoons, Go-Pro’s & wegwerp camera’s
Elektronische sigaretten mogen mee naar binnen wanneer er nog geen vloeistof in zit. De vloeistof mag enkel mee in een dichte en originele verpakking.

Verboden items:

Let op: Alles waarmee jij jezelf of een ander kunt schaden, is niet toegestaan.

Drugs (Zero-Tolerance beleid is actief)
Eigen eten en drinken (inclusief alcohol en snoep)
Spuitbussen (zoals je favoriete deodorant) en parfumflesjes
Gevulde elektronische sigaretten.
Geopende flessen waar vloeibaar middel in zit (bijv. zonnebrand. Dit is alleen toegestaan wanneer deze nog in de originele, gesloten verpakking zit)
Glas, plastic flessen, blik, bekers en koelboxen
Vuurwerk, wapens – inclusief zakmessen en pepperspray – en andere gevaarlijke voorwerpen
Paraplu’s, buggy’s, stoelen, banken en tenten.
Selfie sticks

Bovenstaande items zullen bij entree worden ingenomen. Het is niet mogelijk deze onder bewaring te stellen.

Mag ik een paraplu meenemen naar het festival?

Helaas niet… De organisatie zorgt ervoor dat er poncho’s klaar liggen. Zodra je regendruppels voelt, kun je er eentje bij de informatiebalie ophalen.

Bijkomend voordeel: je hebt zo je handen vrij om de ring om te schuiven bij je geliefde bij “Trouwen voor 1 dag”

Mag ik foto's maken?

Van ons wel! maar houd altijd rekening met de privacy van andere festivalbezoekers.

Neem vooral jouw (digitale) fototoestel of je mobiel mee om de leukste en gekste momenten vast te leggen.
Een (semi-) professionele camera is helaas niet toegestaan. Wil je op beroepsmatige wijze opnames maken van het evenement, dan kun je een persaccreditatie aanvragen via het contactformulier op onze contactpagina.

Ik heb een allergie, mag ik mijn eigen eten meenemen?

Stuur dan een mail naar info@thecomfortzone.nl Wij zullen dit in behandeling nemen en een akkoord per mail sturen, zodat je bij de entree geen problemen zult ondervinden.

Wat als ik medicijnen gebruik?

Wil je medicatie meenemen? Stuur dan een mail naar info@thecomfortzone.nl met een beschrijving en doktersverklaring in de bijlage. Wij zullen dit in behandeling nemen en een akkoord per mail sturen, zodat je bij de entree geen problemen zult ondervinden.

Mogen er honden mee naar het festival?

Ondanks dat wij gek zijn op honden, zijn ze niet toegestaan.

Met uitzonderingen van hulphonden uiteraard.

Kan ik het festival halverwege verlaten en later weer terugkomen?

Ja dit kan! Je krijgt bij de entree een papieren armbandje zodat wij zien dat je betaald hebt voor het festival.

Maar je gaat dan wel veel leuke dingen missen.

Wat zijn de huisregels van Festival The Comfortzone?

Lees onze huisregels hieronder. Je vindt hier ook een link naar de algemene voorwaarden van The Comfortzone. Mocht je na het lezen nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via het formulier op de contactpagina.

Huisregels The Comfortzone

Heb jij een ticket voor dit festival? Dan heb je ook ingestemd je te houden aan een aantal voorwaarden en huisregels die voor en op het festival The Comfortzone gelden. Zo kunnen wij er zeker van zijn dat je deze dag zorgeloos kunt genieten en er een waanzinnig & onvergetelijk feest van maken. We vragen je daarom om je aan het volgende te houden:

 • Zorg dat je een geldig ticket hebt als je bij het festival aankomt! Hoe je dat kunt weten? Wanneer je deze via onze site hebt aangeschaft, is dit zeker het geval. Via andere verkooppunten of derden is altijd onder eigen verantwoordelijkheid en het kan daardoor zijn dat je het terrein niet op kunt.
 • Ben je wel 18? Dit is namelijk de minimale leeftijd van The Comforzone. Je kunt dit via een geldig legitimatiebewijs (geen kopie) aan ons laten zien.
 • Laat ons zien wat je bij je draagt! Bij zowel de ingang als de uitgang controleren we of niemand iets heeft meegenomen wat eigenlijk niet mee naar binnen mag… Mocht er om gevraagd worden, laat dan zien wat er in je tas en jaszakken zit en geef de beveiliging de kans om je kleding te onderzoeken. Je mag hierbij jouw voorkeur voor een visitatie door man of vrouw aangeven.
 • Heb je van te voren al wat alcohol gedronken? Wanneer je bij aankomst in kennelijke staat van dronkenschap bent, kunnen we je helaas niet naar binnen laten.
 • Neem geen wapens mee. Alles wat we aantreffen, inclusief spullen die op wapens lijken of zo kunnen worden gebruikt, wordt ingenomen. Mocht dit zelfs genoemd zijn in de Wet Wapens en Munitie, dan moeten we dit bij de politie aangeven.
 • Let op wat je draagt! In principe moedigen we je aan om vooral jezelf te zijn! We willen echter niet dat je met je kleding andere bezoekers intimideert of beledigt, zo is er een verbod op polariserende en intimiderende groeps kenmerkende kleding zoals voetbalshirts en kleding van motorclubs.
 • Laat alle soorten drugs en hallucinerende middelen thuis. Op het festival geldt een Zero-Tolerance beleid, dus je mag dit niet gebruiken, verhandelen of bewerken. De politie kan hier in zo’n geval bij worden betrokken.
 • Eigen eten en drinken kan helaas niet mee naar binnen (tenzij hier duidelijke afspraken met de organisatie over zijn gemaakt i.v.m. medicatie of allergie). Wij zorgen voor genoeg en diverse consumpties om de dag door te komen!
 • Wees lief voor het personeel! Ze doen hun best om het jou vandaag naar de zin te maken en alles veilig te laten verlopen. Beledig hen (en andere bezoekers) daarom niet en volg hun aanwijzingen altijd op.
 • The Comfortzone is in het bos. We verwachten dat iedereen met respect omgaat met de natuur.
 • Ben je bij geweld, ongeregeldheden of bedreiging betrokken geweest of gebeurt dit op het festival zelf? Dan kunnen we je helaas niet binnen laten. Mocht dit de reden zijn dat je het festival moet verlaten, dan zal dit aan de politie worden doorgegeven.
 • Het festival wordt bezocht op eigen verantwoordelijkheid. Mocht je letsel opdoen of (im)materiële schade oplopen, dan kunnen de organisatie The Comfortzone, het personeel en de eigenaren van de locatie daarom niet aansprakelijk worden gesteld.
 • Laat het ons weten als iets mis gaat! Wij kunnen ervoor zorgen dat de politie, ambulance of brandweer er snel is en hebben zelf ook de nodige hulpmiddelen op het terrein. Bij calamiteiten zullen wij altijd de politie inschakelen.
 • Is er een noodgeval? Volg dan alle aanwijzingen van het personeel en de overheid op.

Check ook de algemene voorwaarden van The Comfortzone.:

Ik ben een journalist en wil het festival bezoeken, kan dat?

Ja, natuurlijk! Vertel ons via het contactformulier hieronder.

Laat weten voor welk medium je werkt en wat je graag wilt uitlichten, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Staat jouw vraag er niet bij?

Coach Connect is de organisatie achter Festival The Comfortzone. Heb je al gekeken of jouw vraag bij de FAQ staat? Zo niet, stuur ons een mailtje dan komen we daar zo snel mogelijk op terug!

 

Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden.